Systembolaget

Privatpersoner köper våra viner via Systembolaget. Antingen hittar ni vinerna i butik, då vi ibland lanserar mindre volymer av lagom exklusiva buteljer i Systembolagets temporära sortiment. Vissa viner återfinns i det så kallade Beställningssortimentet och dessa kan problemfritt beställas till valfri butik. Leveranstiden varierar, men räkna med uppåt en veckas väntan innan vinerna ankommer just Er butik. För att kunna lägga in beställningar på Systembolagets hemsida, behöver du registrera ett konto hos dem. Det gör du här.

Ett tredje alternativ, för Er som vill komma åt våra övriga viner, är att göra en Privatimport. Även denna process är enkel, men eftersom vi per definition ska göra en unik offert just på Era önskade viner, är leveranstiden ca två veckor och oftast längre vid högtider (t.ex. under julruschen). Logga in på Ert Systembolagskonto och registrera därefter Er Privatimport här.

Brix Wine välkomnar vinälskande Privatpersoner och vi uppmuntrar Er att botanisera bland alla våra viner, inte bara dem som redan har ett artikelnummer hos Systembolaget. Vårt (nästan) fullständiga sortiment återfinns här. Har ni frågor eller önskar ytterligare information, så ber vi Er kontakta oss här.

Som ni säkerligen redan noterat är denna sida på Brix Wines hemsida den enda med svensk text. Anledningen är att vi vill ge våra producenter möjlighet att interagera med oss på enklast möjliga vis. Vi hoppas självklart att detta inte ställer till alltför mycket besvär för våra kunder, men för Er som upplever detta jobbigt vill vi redan nu be om ursäkt. Kontakta oss gärna så snackar vi om saken!

Med vänliga hälsningar,

Jörgen Lindström Carlvik

Dedicated owner, founder, proud employee and your humble servant